Magunkról

Kedves Látogató!

Szeretném néhány mondatban bemutatni honlapunkat.

Mi, az Adventvideo munkatársai néhány évvel ezelőtt megfogalmaztuk magunknak azt a célt, hogy látva a körülöttünk élők mindennapi gondjait és lelki szükségleteit, a magunk módján megpróbáljuk ezeket betölteni. Eltökéltük, hogy nem csatlakozunk a média azon ágához, akik szenzációhajhász módon próbálják nézettségüket növelni, hanem egy olyan honlapot szerettünk volna szerkeszteni, ahol az igényes, lelki tartalmú előadásokra, gondolatokra, filmekre vágyó nézők kaphatnak lehetőséget feltöltekezésre. Mivel sokféle igénnyel szembesültünk, mind témában, mind műfajban színes választékot igyekszünk biztosítani, és ezt a skálát folyamatosan bővítjük. Lelki és testi egészség, kultúra, természet, társadalmi kérdések témakörökben egyaránt talál kedvére valót az érdeklődő. Minden műsorunkat abban a szellemben osztunk meg a nézőkkel, hogy hitünk szerint életünk egy gondunkat viselő, szerető Isten kezében van, és nem a véletlen játékszere.

Meggyőződésünk szerint ez az Isten ellát személyesen mindnyájunkat magánéletünk minden területén tanácsokkal, segít, és bátorít, ugyanakkor a világ globális problémáira is van válasza. Feltettük magunkban, hogy ezt az örömüzenetet különböző formában a technika adta lehetőséggel élve szeretnénk minél többekkel megosztani, de sajnos anyagi lehetőségeink végesek.

Az Adventvideo Stúdiót teljesen önerőből hoztuk létre. Magunk készítjük a felvételeket, vágjuk, és szerkesztjük a műsorokat külső, támogató szervezet segítsége nélkül, amely igen sok költséggel jár. Érezzük, hogy ahhoz, hogy tovább működhessünk, külső segítségre is szükségünk van. Amennyiben úgy gondolja, hogy honlapunk létjogosult mai világunkban, az általunk képviselt értékekkel azonosulni tud, és megteheti, kérjük, az alábbi bankszámlaszámon anyagi lehetőségeihez mérten támogassa szolgálatunkat. Ezt előre is nagy köszönettel fogadjuk!

Életére a jó Isten gazdag áldását kívánjuk! Műsoraink között hasznos böngészést kívánunk!

 

Számlaszám: HU63 10404247 94782170 01780000

Elérhetőségünk:

Kiss Dénes (kissdns1@gmail.com)

8600 Siófok Honvéd u. 108.

Telefon: (Flottás) 0630/4126035

Email: adventvideostudio2@gmail.com

Hitvallásunk
Meggyőződésünk szerint Isten ellát személyesen mindnyájunkat magánéletünk minden területén tanácsokkal, segít, és bátorít, ugyanakkor a világ globális problémáira is van válasza. Feltettük magunkban, hogy ezt az örömüzenetet különböző formában a technika adta lehetőséggel élve szeretnénk minél többekkel megosztani.
Legújabb videók
Tagek
Iratkozz fel legfrissebb videóinkért